+45 86 55 14 89
Find os her

Bjarmodan A/S
Højgårdsvej 10
8300 Odder

Telefon: 86 55 14 89
Cvr: 30504178

Mail: bjarmodan@bjarmodan.dk

Firmaprofil

Vi lægger vores know-how under deres fødder

Bjarmodan blev grundlagt i Gylling v/Odder i 1992 af Bjarne Ilsøe, der gennem en årrække havde beskæftiget sig indenfor industrigulvbelægning.

I 2006 købte Bjarmodan nye lokaler i Odder, da det begyndte at knibe med pladsen i det gamle.

Bjarmodan beskæftiger 10-15 gulvlæggere og udfører både undergulve og belægninger og kan derfor tilbyde deres kunder en totalløsning indenfor gulve. Bjarmodan fører et bred udvalg af gulvtyper indenfor industrigulve og har derfor kunder over hele Danmark, lige fra levnedsmiddel industrien til bilforhandlere, industrihaller, udstillingslokaler, detailvirksomheder mm.

Bjarmodan er godkendt og certificeret forhandler, samt en af de eneste udlæggere af den originale Ucrete® i Danmark. Ucrete® er et produkt der specielt henvender sig til levnedsmiddelindustrien samt den kemiske og farmaceutiske industri, men kan anvendes alle steder, hvor der stilles store krav til gulvet. Læs mere om Ucrete® under menuen produkter.

Udvidet produkt katalog

Ydermere blev Bjarmodan pr. 1 januar 2006 forhandler af Densit® produkter og er ligeledes blevet godkendt og certificeret forhandler af Superfloor®, efter at have deltaget på et HTC akademi i Sverige. Læs mere om både Densit® og Superfloor® under menuen produkter.

Bjarmodan blev i juni 2013 screenet af arbejdstilsynet og fik i den forbindelse en smiley for arbejdsmiljø, sikkerhed og APV (arbejdspladsvurdering).

 

 

 


Top